PER: MESYUARAT AGONG PENUBUHAN KOPERASI ANAK2 BUDU

Salam Sdra/i yang dihormati...!!!

Sukacita dimaklumkan bahawa Koperasi Anok2 Budu yang telah didaftarkan baru2 ini telah mendapat kelulusan daripada Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Syarikat2 Malaysia (R.O.S). Diantara Objektif Koperasi ini adalah menjana Ekonomi ahli-ahli secara berkumpulan melalui berbagai2 Bidang diantaranya dalam bidang Pengangkutan, Pelaburan, Saham, Pinjaman Kewangan dll.

Oleh itu satu Mesyuarat Agong Penubuhan Koperasi ini perlu diadakan dalam masa terdekat bagi memenuhi syarat2 yang ditetapkan oleh R.O.S. dan juga Angkatan Koperasi Malaysia (ANGKASA).

Mesyuarat ini akan diadakan pada ketetapan seperti berikut:

Tarikh : 10 April 2010
Masa : 2.30 petang
Tempat : KL International Hotel
Jalan Raja Uda (Area Chow Kit Road)
Kg. Baru KL.


Justeru itu tuan/Puan/sdra/i yang dikasihi dengan hormatnya dijemput hadir ke Mesyuarat Agong Penubuhan Koperasi ini sebagai langkah awal kita. bagi menjayakan Program penubuhan Koperasi ini. Langkah pertama ini perlu mendapat sokongan sdra/i kerana kita amat memerlukan antara 50 - 100 orang. Jika kita gagal mengumpul jumlah ini maka dengan Dukacitanya Pendaftaran Kopeasi kita ya g kita idamkan bagi membantu masa depan kita dan anak2 kita AKAN DIBATALKAN.

Saya bagi pihak AJK (Penaja) merayu kepada sdra/i semua yang berada disekitar KL, Shah Alam dan Bandar lain dalam Malaysia juga Sdra/i drpd Kampung Budu, untuk HADIR meyokong disamping mencukupkan Korum yang dinyatakan diatas.

Kerjasama daripada sdra/i amat kami (AJK Penaja) sanjung tinggi dan diucapkan dengan jutaan terima kasih.

Wassalam.

Ibrahim abdullah
Setiausaha
Kelab Budu di Ibukota
010-2120203

Tiada ulasan:

Catat Ulasan