Majlis Jamuan Hari Raya 2009 di KLIH..10.10.09

5 ulasan:

 1. gambo memang pengabehla canteeeeknye... presentation peh pepaleh la canggehnye... he he he keknya banyok gambo orang vvip jeh..

  BalasPadam
 2. Salam Sdra/i, Pertamanya S/usaha nok ucap terima kasih kpd Kameraman kita...Mr. Atan Dollah Kg. Ulu Budu atas usaha ikhlasnya merakamkan setiap detik berharga pergerakan peserta dalam jamuan hari raya anok2 watan di ibu kota pada 10/10/2009...shooting gambor2 nya kira ok lah dan bnyk yg cantek2 dan jelas. S/usaha nampok gambor2 yg diambek kira balancelah..ada gambor VIP ada gambor org biasa berbaris menyenduk gulei ikan patin, gulei keladi, ada gambor makanan tradisi tapei buoh peroh, ada gambor2 kita seme tengoh makan, ada yg sdg bercerita dll...disamping gambor VVIP...sikit2 kurang tu kita jgn berkira sanget...kita faham ..kameraman kita ni bukannya Pro sanget...kalau nok panggil yg PRO dgn Kamera SLR Auto..dgn Zoom..Eye Bird dll..mehel lak...cukuplah tu...terima kasihlah kpd Atan Dolloh. Perkara Keduanya...nok komen.. bila S/usaha perhatikan satu2 slide gambor2 teehh..kita boleh nampok air muka setiap yang datang ....majoriti semuanya ceria, sukahati, suka (gelak ketawa)..yang penting wujudnya suasana kemesraan, eratnya tali persaudaraan serta perpaduan antara satu dgn lain...mungkin rindu...sebak dah lama tak jumpa ...atau jumpa 1 tahun sekali...banyoklah cerita lama2 nok di recall balik...Alahmdulillah...maknanya salah objektif Majlis ini telah berjaya kita capei...Inshaallah tahun depan jika ada rezeki kome AJK Utama (Abg Man, Halim Hussin, Zaili, Halim Dolloh dan S/usaha) akan mengadakan Majlis yang sama tempat belum tau lagi, buat masa ini...kome terfikir saloh satu menu utamanya tahun depan...kita masok...PULUT KUKUS MAKAN DENGAN TAHI MINYOK DAN SAMBEL IKAN BILIS...macam masa cabut penih dulu-dulu...pooohh...sedaknya. Perkara ketiga, S/usaha nok rakamkan terima kasih banyok2 kepada semua sdra/i yang hadir dalam majlis bersejarah pada 10/09/2009 itu..IA TETAP AKAN JADI KENANGAN KITA SEMUA sampai bila-bila..Wasallam. TK....drpd S/usaha IKATANBUDU.

  BalasPadam
 3. http://quiz.applatform.com/track/?i=376009&st=1262344296&o=1&h=cbca290ccadc5c20ee9c21ba8dbd21c5

  BalasPadam
 4. http://razakramli.blogspot.com/2009_11_01_archive.html
  Gambar Yb Soffi datang ke JBA Raub.

  BalasPadam
 5. Saya mewakili Abang Peli Penjom (sepupu)menjemput saudara saudari, adik kakok, pok sedara mok sedare belakeh ke Majlis Pertunangan anok dia (Akak Long)di Rumoh RPSB Penjom pada 14hb.March,2010 bersamaan hari Ahad. Memasok dimulakan pada jam 9.00pagi (cara gotong-royong jeh). Makan Tengahari nyeh pulak pukel 12.00 t/h. sekian terima kasih

  BalasPadam