Cadangan IKATAN BENTA dot com

Assalamualaikom w.b.k dan Salam sejahtera..

Mari ler kita berblog-blog jer..mudah dan senang nak baca apa-apa yang terbaru dan berita-berita terkini yang berlaku mahupun nak di rancang...

Sebagimana rancangan Pak Braim kita yang nak mengadakan satu laman web untuk tujuan tersebut..maka bolehlah kita jadikan permulaan menggunakan BLOG ikatanbenta ini sebagai jalan menuju ke arah tersebut..

Saya amat menyokong mana-mana usaha untuk merapatkan hubungan silatulrohim sesama kita terutama yang berasal dari sekitar ADUN BENTA..

Terimakasih atas kunjungan anda..

Wasalam.

Ha..Aji,Terap( rakansms@gmail.com)

2 ulasan:

  1. Tuan, Hasil drpd feedback kawan2 sekampung, mereka minta ditukarkan nama Blog ini kepada nama IKATAN BUDU, kerana menurut kata mereka Ikatan Benta tu tak berapa sesuai. Walaubagaimana pun pada pendapat saya idea2 dan komen-komen daripada Sdra/i yang berasal/tinggal dalam DUN Benta dialu-alukan seperti drpd Kampung Benta, Chat, Peruang, Beluan, Empau, Seberang Teka, Terap, Batu 20, Cherang, Gabok,Kemahang, Ulu Mutan, Bukit Ko, Tanjung Besar, Jerangsang, Jeram Besu, Batu Buaya, Ulu Atok, Kuala Atok, Jerkoh, Benta Seberang dll).

    BalasPadam
  2. ATAS PERMINTAAN RAMAI.. maka secara rasmi blog kita dinamakan http://ikatanbudu.blogspot.com terima kasih atas cadangan dan pandangan ini..

    BalasPadam